Ale!

Kohtaava ammattilainen® koulutus – 1. kohtaaminen

295.00  sis.alv.

Kohtaa itsesi, löydä kyvykkyys ja uusia näkökulmia oman elämän johtamiseen ja käyttämättömään voimavaraasi. Luo laatua työelämän tilanteisiin, asiakaskohtaamiseen ja omaan hyvinvointiin.
Katso alempaa kokemuksia koulutuksesta ja mitä jälkeen.

 

Osasto:

Kuvaus

Tuntuuko arkesi armottomalta puurtamiselta ilman tavoitetta? Huomaat toistavasi elämässäsi jotain käsittämätöntä kaavaa? Oletko tullut ajatelleesi, että samankaltaisia tai juuri päinvastaisia asioita on näyttäytynyt sinun vanhempiesi tai isovanhempiesi elämässä.

Työpaikalla tilanteita, jotka jäävät mielen päälle ja yöunia häiritsemään?
Arjen haasteet lasten ja kumppanin kanssa?

Vapauta itsesi aitoon, tasapainoiseen arkeen – itsensä johtamisen keinoin.

Kohtaa itsesi, löydä kyvykkyytesi ja uusia näkökulmia oman elämän johtamiseen ja käyttämättömään voimavaraasi – ikiaikaiseen sukulinjasi viisauteesi. Luo laatua työelämän tilanteisiin, asiakaskohtaamiseen ja työ- hyvinvointiin.

Jokaisen ryhmän jälkeen kerätään palaute, joka on osoittautunut niin, että 95% osallistujista lähtisi koulutukseen uudelleen. Kertaajia koulutuksessa on jo useita.

1. kohtaamisen jälkeen mm.
– opit erottamaan oman tunteesi toisen tunteesta
– löydät itsemyötätunnon siemenen, jota kasvatat koko matkasi ajan
– ihmissuhteesi paranevat
– päätöksentekokykysi vahvistuu tahdon kehittymisen myötä
– itsensä johtamisen taidot kehittyvät

Kun lähdet mukaan nyt, saat:
– Kohtaava ammattilaisen® -kortin, todistuksesi työelämätaitojen hallinnasta
– Henkilökohtaisen Elämänkartan, joka toimii sinun elämänhallinnan oppaana.
– Olet enemmän® -e-kirjan
– Oman lokikirjan, johon voit palata koulutuksen jälkeenkin

Uskon, että 3 kohtaamisen kokonaisuus on paras tapa päästä tavoitteeseen vastausten löytämiseksi itsestäsi. Ymmärrän kuitenkin, että näin suuren päätöksen tekeminen voi olla haasteellista, joten otan riskin itselleni.

Mikäli olet ensimmäisen kohtaamisen jälkeen sitä mieltä, että et halua jatkaa, ilmoitat vain minulle.

“Koulutus on ollut elämäni paras investointi. Olen oppinut näkemään paljon selvemmin syy – seuraussuhteita.  Ymmärrän alitajunnan vaikutuksen ihmisen toimintaan ja päätöksentekoon. Tästä koulutuksesta on ollut paljon apua sekä läheisissä ihmissuhteissa että työelämässä.”
Martti Haapala 65 v, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja –

”Olen valtavan kiitollinen sinulle, Johanna! Minusta tuntuu että elämäni ovat avautuneet ja niin kuin eläisin eri elämää kuin ennen koulutusta. Yksi hienoimpia kokemuksia elämässäni!
Tavoitteet toteutuivat hyvin minun kohdallani. Koulutus sai aikaan itse asiassa paljon enemmän kuin mitä odotin ja olin siitä hyvin iloisesti yllättynyt. Voittajafiilis!   Katja Talvi 41 v. työterveyshoitaja –

“Kiitos Johanna! Hyödynnän edelleen koulutuksen oppeja ja palaan vieläkin Lokikirjaan. Kannatti kyllä käydä tämä koulutus, joka tulisi kuulua perusopetukseen.” – Katja Piipponen, luottamusmies –
(Koulutuksesta on aikaa 6 vuotta.)

Uskon, että olet valmis ottamaan tämän askeleen ja aloittamaan matkasi kohti onnellisempaa elämää ja tasapainoisempaa elämää. Haluat varmasti katsoa puolen vuoden päästä tähän hetkeen ja onnitella itseäsi, että teit tämän huikean päätöksen lähteä mukaan tässä hetkessä.

Voit tietysti jatkaa entiseen malliin ja jatkaa samojen ongelmien kanssa painimista, kuin tähänkin saakka. Uskon kuitenkin, että haluat muuttaa elämäsi paremmaksi ja löytää yhteyden itseesi ja olla enemmän, se joka olet. Havahtua niille vastauksille, jotka ovat sinussa, eikä odottaa niitä toisilta.

Tämä on erittäin edullinen investointi itsesi johtamiseen ja parempaan tulevaisuuteesi.

Ota nyt tämä tärkeä askel kohti onnellisempaa ja vapaampaa elämääsi!

Maltan tuskin odottaa että tapaamme koulutuksessa
Johanna – Olet enemmän® -tiimistä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kohtaava ammattilainen® koulutus – 1. kohtaaminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *