Olet enemmän® -kurssi

Status
Et ole vielä ilmoittautunut (114 places remaining)
Hinta
99,00 €
Ilmoittaudu

Olet enemmän® -verkkokurssilla opit itsensä johtamisen, kasvun ja kehittymiseen askeleet. TunneSynteesi® menetelmä auttaa jäsentämään tunteiden, minäkuvan sekä tarpeiden välistä yhteyttä – kokonaisvaltaisen hyvinvointisi perustan. Opit omien tunteiden johtamista, jolloin tunnereaktion sijaan sinulla vahvistuu läsnäolon kyky ja tyyneys kehossasi.

Olet enemmän® -verkkokurssilla opit tunnetyöskentelyn periaatteet ja harjoituksia joiden avulla työstät, kohtaat ja vapaudut tunnekuormituksistasi. Voit toistaa näitä harjoituksia useamman kerran jolloin, pääset heti testaamaan oppimaasi ja oivalluksiasi arjessasi.

Ylisukupolvinen tunneperimä vaikuttaa kaikissa ihmissuhteissa, niin työpaikalla kuin ihmissuhteissa. Olet enemmän® -verkkokurssilla on harjoitus ylisukupolvisen tunneperimän muuntamiseksi. Vaikuttava harjoitus auttaa sinua suhtautumaan paitsi itseesi myös vanhempiisi myötätuntoisemmin. Harjoittelet tarve-, tunne- ja ajattelulähtöistä vuorovaikutusta ja kykysi reflektoida kehittyy luonnollisesti.

Jokainen viikko sisältää teorian ja harjoituksen. Olet enemmän® – Johanna Kononow -facebook-ryhmässä pääsemme jakamaan osallistujien omia oivalluksia ja ajatuksia. Katso vielä alla olevasta hyödyistä, joita kurssi tarjoaa sinulle. ytu7

Verkkokurssin hyödyt

Palautteiden perusteella on ollut:

– Tunnetyöskentelyn seurauksena reagoinnin sijaan, luot yhteyden omiin tunteisiin.
– Itsetuntemus ja itsensä johtamisen taidot kehittyvät.
– Kyky kohdata eri tilanteita, asioita ja ihmisiä kehittyvät.
– Opit tunnistamaan paitsi omia, myös toisten tunnetiloja
– Yhteys itseen, toisiin ihmisiin ja yhteisöihin kehittyvät. 
– Työn kuormitus on vähentynyt ja työtyytyväisyys on lisääntynyt

Lämpimästi tervetuloa Olet enemmän® -verkkokurssille.

Olen super-onnellinen sinun puolestasi – valinnastasi. Nähdään pian linjoilla.
Kurssille