Olet enemmän® -premium valmennus

Aloita muutosmatka, jota olet toivonut

Pahoinvointi on kansakuntamme epidemia. Median suoltama negatiivinen uutisointi, levittää pahoinvointia ympärille ja me katsomme sitä, ymmärtämättä kuinka se vaikuttaa meidän arkeen tunnetasolla.

Pian syvimmät synkät tunteesi alkavat nousemaan pintaan vajoten itse kohti synkkää syvyyttä. Hieno ihmisen ominaisuuksiin liittyvä mekanismi. Kun tämän tiedostaa ja on valmis ottamaan vastuun, omasta toiminnasta. 

Tunteiden alla olevat tarpeemme jäävät huomiotta. Kielteiset tunteet vaikuttavat mieleen ja ajatuksiin ja lopulta toimintaan. Tämä kaikki tapahtuu meille aikuisille, joka vaikuttaa lapsiimme. Suistumme oman elämän ohjaksista ja elämänhallinnan tunne luisuu käsistämme.

On olemassa toinen, voimaanutumisen tie, Olet enemmän® -henkilökohtainen premium valmennus tarjoaa sinulle muutosmatkan, jota olet toivonut. 

”Olen valtavan kiitollinen sinulle, Johanna! Minusta tuntuu että elämäni ovat avautuneet ja niin kuin eläisin eri elämää kuin ennen koulutusta. Yksi hienoimpia kokemuksia elämässäni! Tavoitteet toteutuivat hyvin minun kohdallani. Koulutus sai aikaan itse asiassa paljon enemmän kuin mitä odotin ja olin siitä hyvin iloisesti yllättynyt. Voittajafiilis!

Tuleville Olet enemmän® –koulutukseen osallistuville: Heittäytykää mukaan ja olkaa avoimia niin näette varmasti tuloksia! Avautukaa kaikilla tavoilla ja antakaa uusien mahdollisuuksien tulvia teihin.”

– Työterveyshoitaja

Voiko tässä maailman tilanteessa ylipäätään voimaantua?

Oma haastava avioeroni 25 vuotta sitten, vei minulta kyvyn liikkua. Lääkärit eivät löytäneet minusta mitään diagnosoitavaa. Lääkäri oli kirjoittanut papereihin ”Potilaalla ei mitään stressiä”, vaikka kukaan ei kysynyt minulta sitä. Otin vastuun omasta terveydestäni, koska luottamus  terveydenhoitoon oli romuttunut. Päätin selviytyä ja päivittäin hoin mantrani: ”Olen enemmän kuin elämäntilanteeni ja olen enemmän kuin kehoni.

Sain liikuntakykyni Psykologisen Vyöhyketerapian avulla takaisin ja minulle se oli vaikuttava kokemus. Lähdin opiskelemaan ja hakemaan tietoa kysymykseeni: Mikä on se voima, joka parantaa ja mikä voima, joka sairastuttaa? Niistä askelista syntyi Olet enemmän® -koulutus, jonka on käynyt jo yli 200 ihmistä.

Neljä vuotta sitten sairastuin vakavaan työuupumukseen. Koin tilanteeni niin, etten ollut enää varma osaamisestani. Lääkäri ei kirjoittanut sairauslomaa, koska en ottanut vastaan masennus-diagnoosia. En ollut masentunut enkä tiennyt, kuinka palautuisin työuupumuksestani, koska mahdollisuudet palautua oli suoraan yhteydessä minun jaksamiseen. Poikkeustila tuli kuin tilauksesta. Sinä aikana päivitin Olet enemmän® -verkkokurssin samalla askeltaen uudelleen Olet enemmän® -matkan, joka syntyi 25 vuotta sitten omasta haastavasta elämäntilanteesta ja nyt toistamiseen työuupumuksesta. Voin vain sanoa, että se toimii!

Oletko valmis ottamaan vastaan muutoksen, jota toivot?

Se hetki, kun astut oman elämäsi ohjaksiin ja koet sen hallinnan tunteen, jonka tunnet kehossasi näkyy ryhdissäsi. Tiedät, mikä on tehtäväsi kun astut uuteen oman elämän ohjaksiin. Tunnet itsesi ja vuorovaikutustaidot ovat kehittyneet. Olet tehnyt palveluksen lapsillesi, kun olet työstänyt ylisukupolvista tunneperimää. Näin lapsesi välttyvät sukulinjojen taakoista. 

6 viikon henkilökohtainen Olet enemmän® premium valmennus tarjoaa sinulle mm. kyvyn ratkaista haastavia tilanteita elämässäsi. Saat välineen henkilökohtaisen kasvun edistämiseksi sekä itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen. Toteutat omaa tahtoa ja teet tekoja, jotka parantavat omaa elämäntilannetta niin sisäisesti kuin ulkoisesti.  Läheisesi tunnistavat muutoksen ja he saavat osansa sinun hyvinvoinnin lisääntymisestä. Säteilet ympärillesi.

Menetelmä

TunneSynteesi® -menetelmä auttaa löytämään muutoksen askeleet. Se muodostaa yhdessä syvimpien tunteiden ja tarpeiden sekä pintatunteiden kanssa synteesin. Sen jälkeen tarve reagoida nopeasti ja kokea kiireen tunnetta, laskeutuu ja tasapainottuu. Yhteys itseesi ja toisiin ihmisiin lisääntyy. Olen valmistautunut nousemaan seuraavalle kehittymisen tasolle. 

TunneSynteesi® on väline oman kasvun edistämiseksi ja itsetuntemuksen kehittämiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on rohkeutta tehdä tekoja, jotka parantavat omaa elämäntilannetta niin sisäisesti kuin ulkoisesti. 

Saat myös selkeämmin yhteyden ja näkökulman omiin elämäntilanteisiin sekä tiedostamattomiin tekijöihin niiden taustalla. Mikä parasta vuorovaikutussuhteet ja yhteys toisiin ihmisiin kehittyvät. 

Oma selviytymistarina käynnisti minussa elämännälän ja tarve ymmärtää ihmisen kykyä parantua ja toisaalta tunnistaa niitä elementtejä, jotka sairastuttivat ihmisen. 

Siitä alkoikin mittava opiskelujakso, jota on kestänyt yli 20 vuotta. Tutustuin Tunnedynamiikkaan ja Psykosynteesiin, päähäni piirtyi kuva TunneSynteesi® -menetelmästä. Psykosynteesi tähtää muutokseen ja kehittymiseen muuttuvan maailman mukana.

Esittelin vuonna 2006 TunneSynteesi® -menetelmän ensimmäisen version. Kolme vuotta myöhemmin 2009 kaksi naista tulivat luokseni ja pyysivät, että alkaisin kouluttamaan heitä. Niin alkoi ensimmäinen versio Olet enemmän® -koulutuksesta.

Olet enemmän® -perhe on kasvanut. Yli 200 ihmistä on käynyt Olet enemmän® -koulutuksen ja -valmennuksen.

Olet enemmän® -premium valmennus on 6 viikon mittainen henkilökohtainen valmennusprosessi.

 • Muutosmatkan alkaa ennakkokyselyllä, joka on perusta tälle muutosmatkalle
 • Valmennus rakentuu sinun tarpeille
 • Tapaamme etäyhteydellä 2 h/viikossa 
 • Kunkin tapaamisen jälkeen viet opitut asiat suoraan käytäntöön
 • Teemme harjoituksia 
 • Saat valmennusmateriaalin omaksi kunkin valmennuskerran jälkeen
 • Pidät lokikirjaa, jota hyödynnät muutosmatkan jälkeen, jopa kymmeniä vuosia.

Olet enemmän® -premium valmennuksen jälkeen sinulle on kehittynyt kyky ratkaista itse oman elämäsi haasteita. Elämänhallinnan tunne on lisääntynyt, kun yhteys itseesi ja toisiin ihmisiin on vahvistunut. Vuorovaikutus- ja tunnetaidot ovat kehittyneet ja kykenet johtamaan itseäsi itsetuntemuksen kehittymisen vuoksi.

Olet enemmän® -premium valmennuksessa tutustut:

 • Kohtaamisen etiikkaan, palautteen antamiseen ja taitoihin, joita tarvitset jatkuvasti arjessa ja työssäsi
 • Tunnetyöskentelyn periaatteisiin ja opit mitä tarkoittaa ja millainen kokemus on  vuorovaikutustilanteissa koettu yhteys
 • Löydät itsestäsi kolme erilaista suhtautumistapaa, joita hyödynnät kohtaamistilanteissa ja myös haastavissa kohtaamistilanteissa
 • Opit kriisistä selviytymisen askeleet, joita voit hyödyntää erilaisissa haastavissa elämäsi hetkissä
 • Tutustut kuinka sukupolvien arvot ja asenteet kuormittavat sinua. Työstät sukupolvisia arvoja ja asenteita, jotta vapautuisit tarpeettomista sukupolvien kuormituksista. Sen huomaat myös siitä kuinka lapsesi vapautuvat tarpeettomista tunnekuormituksista. 
 • Uudistumisen työkalu tarjoaa mahdollisuuden muutokseen. Pääset hyödyntämään sitä heti valmennuksen aikana ja huomaat, kuinka yhteistyötaidoissasi myönteistä muutosta.
 • Perehdyt tunnelukkoihin ja tutkit niitä – löydät niistä elämäsi timantit.

Olet enemmän® -premium valmennus on matka ja väline sinun kasvun edistämiseksi ja itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen kehittämiseksi.  Olet enemmän® -premium valmennuksen aikana teet oman lokikirjan, johon voit palata vielä vuosien jälkeenkin. Saat opit ja oivalluksesi suoraan arjen tilanteisiin heti ensimmäisestä viikkomateriaalista lähtien. Vaikuttavat harjoitukset avaavat myötätuntoisen ymmärryksen itseäsi ja elämäntilannettasi kohtaan. 

Ainutlaatuinen koulutus, nyt myös sinulle!

Olet enemmän® -koulutuksen on käynyt yli 200 henkilöä. Olet enemmän® -premium valmennusmatka on ollut käytössä jo muutaman vuoden ajan johtajien valmennuksissa. Tämä tulee nyt kaikille asiakkaille mahdolliseksi, ei pelkästään johtajille. 

Valmennuksen perustana on aina sinun tarpeesi ja tavoitteesi. Minun tehtävänä on auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Olen sinun kasvukumppanisi 6 viikon ajan – henkilökohtaisesti.

Minulla itselläni on henkilökohtainen mentori, joka kulkee minun kasvukumppanina ja uskon, että kaikki ihmiset tarvitsevat henkilökohtaisen kasvukumppanin – erityisesti tänä aikana. 

Bonus

Osallistumalla Olet enemmän® -premium valmennukseen saat Olet enemmän® -e-kirjan sekä e-Elämänkartta -työkalun, jonka avulla tunnistat elämässäsi toistuvia kaavoja ja tapahtumia tietämättäsi.

Takuu

Olet enemmän® -premium valmennusmatkalla on 100% tyytyväisyystakuu. Saat rahasi takaisin ellet ole tyytyväinen. Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen, voit perua Olet enemmän® -premium valmennusmatkan, mikäli valmennus ei vastaa odotuksiasi.

Kokemuksia Olet enemmän® -premium valmennuksista

“Koulutus on ollut elämäni paras investointi. Olen oppinut näkemään paljon selvemmin syy – seuraussuhteita. Ymmärrän alitajunnan vaikutuksen ihmisen toimintaan ja päätöksentekoon. Tästä koulutuksesta on ollut paljon apua sekä läheisissä ihmissuhteissa että työelämässä.”
Toimitusjohtaja
“Keskustelut ja aiheet olivat juuri tähän työelämän tilanteeseen erityisen arvokkaita ja tärkeitä. Pystyn hyödyntämään jokaista “työkalua” omassa johtamisessa. Parasta tässä oli, että sain selkeyden ja vahvistuksen omiin ajatuksiin ja pystyn uudistamaan vuorovaikutuksta nykyiseen tehtävääni ja sain askelmerkit kuinka etenen tulevassa tehtävässäni. Suosittelen tätä valmennusta, vaikkei sinulla olisikaan tarvetta.
Valmennusmatka antoi paljon, todella paljon pohdittavaa ja työstettävää. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka tahtovat muutosta elämään!””
Toimitusjohtaja
“Opettavaista olivat tunnetaidot, itsemyötätunto ja armollisuus itseä kohtaan.
Kannattaa rauhassa tehdä harjoitukset, pohtia ja työstää rauhassa ja vielä kerran tehdä harjoitukset. Suosittelen kaikille, jotka toimivat tavalla tai toisella ihmisten kanssa.”
Toimitusjohtaja

Olet enemmän® -premium valmennus on sinun muutostarpeeseen ja elämäntilanteeseen.

Saat:

 • henkilökohtainen valmennus 2 h x 6 viikon ajaksi
 • e-Elämänkartta -valmennuksen, joka auttaa tunnistamaan toistuvia asioita elämässäsi (ylisukupolvisia tunneperimän asioita)
 • ylisukupolvisen tunneperimän työstämisen, jonka tarkoituksena on ottaa vastuu niistä sukulinjan tunteista, jotta seuraava sukupolvi olisi vapaa sukulinjan tunnekuormituksista
 • tunnevastuun tiedostaminen

Olet enemmän® -premium valmennuksen jälkeen

 • Sinulle on kehittynyt kyky ratkaista haastavia tilanteita elämässäsi.
 • Uudistumisen jälkeen yhteys itseesi on vahvistunut ja saat kokemuksen elämänhallinan tunteesta.
 • Yhteys läheisiin ja ympäristöön vahvistuu.
 • Ymmärrät elämäsi syy-seuraussuhteita.
 • Itsetuntemus ja itsesi johtamisen taidot kehittyvät
 • Kykysi toteuttaa omaa tahtoasi ja tehdä tekoja, jotka parantavat paitsi omaa tilannettasi myös läheisten tilannetta. 
 • Sinulle on kehittynyt tunnetietoisuus -taito, joka auttaa sinua kuuntelemaan sydäntäsi.
 • Sinulla on lokikirja – työkalu, joka auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään ja lisäämään itsetuntemustasi vielä kymmenien vuosien jälkeen. Voit aina palata Olet enemmän® -työkaluihin.

Mitä tapahtuisi, jos toimisitkin oman tahtosi mukaan?

Miltä sinun elämäsi näyttäisi kahden tai viiden vuoden kuluttua, jos oppisit itse ratkaisemaan elämäsi haastavia tilanteita? Jos itsetunto, itsetuntemus ja itsesi johtamisen taidot olisivat hallussasi? Tai kun kykenisit toteuttamaan omaa tahtoasi ja tehdä tekoja, jotka parantavat elämäntilannettasi?

Miltä elämäsi näyttäisi kahden tai viiden vuoden kuluttua, jos jatkaisit saman kaavan toistamista kuten nyt? Kumman tien tahdot valita Oletko valmis ottamaan vastuun omasta elämäsi hyvinvoinnista ja vaalimaan sitä myös tulevaisuudessa? Ehkä tahdot auttaa myös läheisiäsi? 

Vai tahdotko jatkaa nykyistä elämääsi?

Valmennuksen hinta

Olet enemmän® -premium valmennuksen hinta on 1980 €. Webinaaritarjous Olet enemmän® -premium valmennukselle on vain 1250 €, sis. alv.24%

Voit maksaa Premium valmennuksen joko pankki- tai luottokortilla, laskulla tai Klarnan kautta henkilökohtaisen maksusuunnitelman mukaan.

Valmennus on investointi oman hyvinvointisi ja elämänlaadun parantamiseen liittyvä työkalu, jota voit halutessasi hyödyntää koko loppuelämäsi ajan. 

Webinaaritarjous on voimassa 31.5.2024 saakka.
Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä nopeammin pääsemme aloittamaan!

Ilmoittaudu nyt Olet enemmän® -muutosmatkalle. Huomaat 6 viikon jälkeen muutoksia elämässäsi, joita olet toivonut syvällä sisimmässä. Malttamattomana odotan ensimmäistä tapaamistamme.

Lämpimästi tervetuloa Olet enemmän® -premium muutosmatkalle!

Kasvukumppanisi,
Johanna
Johanna Kononow