Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Lapsi-Vanhempi valmennus

  139.00  sis.alv.

  Mikään ei ole niin harmillista, kun näkee oman lapsen voivat huonosti. Valmennus on tarkoitettu matalan kynnyksen lapsi-/teiniarjen helpottajaksi ja kotirauhan saattajaksi. Valmennuksen tavoitteena on luoda yhteys ja ymmärrys lapsen ja vanhemman välille.

  Lapsen sopeutuminen päiväkotiin/kouluun voi haastaa paitsi lapsen/teinin itsensä, mutta myös vanhemmat. Kuta pidempään haasteita on kertynyt, usein tilanteet kärjistyvät entisestään. Joskus ulkopuolinen näkökulma voi ratkaista vaikeankin tuntuisen tilanteen, helposti ja luonnollisesti.

  Käytämme TunneSynteesi® -menetelmää tässä valmennuksessa sekä ylisukupolvisen tunneperimän tiedostaminen tulee vanhemmalle näkyväksi. Valmennuksen kesto 1,5 h.

  Kokemus valmennuksesta:
  “Kiitos, et puhunut sanaakaan ADHD:stä! Autoit näkemään oman lapseni uudesta näkökulmasta. Lapsikin muuttui jotenkin vapautuneemmaksi. Aiomme jatkaa näillä ajatuksilla myös kotona.”
  – Kiitollinen äiti –

   

   

 • Yhdessä enemmän® -koulutus

  795.00  sis.alv.

  Kuinka vapautua mieltä ja kehoa kuormittavista ihmissuhdehaasteista ja löytää aito yhteys toiseen ihmiseen?

  Miksi ihmeessä sabotoimme elämämme tärkeimpiä ihmissuhteita? Tiesitkö, että edellisten ihmissuhteiden väärinkäsitykset ja haavat  vaikuttavat nykyisissä ihmissuhteissamme? Kuinka vapautua näistä vanhoista mieltä ja kehoa kuormittavista ihmissuhdehaasteista ja löytää aito yhteys toiseen ihmiseen?
  Rakennatko vai hajotatko ihmissuhteitasi?
  Yhdessä enemmän -koulutuksessa opit itse ratkaisemaan ihmissuhdesolmuja ja ymmärrät aiempien ihmissuhteiden kohtaamattomien asioiden työstettävät asiat. Mikä onkaan parempi palvelus itsellesi kuin työstää ihmissuhteita, jotka yhä edelleen kuormittavat kehoa ja mieltä.

  Kurssin ydinasiana on ihmissuhdedraamojen työstäminen Karpmanin draamakolmion avulla (Stephen B. Karpman). Olemme kohdanneet monissa ihmissuhteissa väärinymmärrystä, huonoa kohtelua ja toisaalta voimme itse kantaa sisimmässämme kuinka itse olemme kohdelleet työkaveria tai elämänkumppania huonosti. Joko nyt on aika ottaa vastuu menneisyyden tunteista?

  Ilmoittaudu mukaan!
  1. Kohtaaminen
  – Ymmärrät aiempien ihmissuhteiden ja opitun käyttäytymismallin vaikutukset nykyisissä ihmissuhteissa.
  – Oivallat identiteetin kehittymisen sekä yksilöllisen ajattelun merkityksen ihmissuhteissa, sekä rajojen asettamisen merkityksen
  2. Kohtaaminen
  – Tunnedraaman näkyväksi tekeminen ihmissuhteissa ja kuinka vapautua näistä tunnedraamoista
  – Tunnevastuun tiedostaminen ihmissuhteissa – oman tahdon merkitys ihmissuhteissa.
  3. Kohtaaminen
  – Avoimuuden ja kohtaamisen merkitys luottamuksellisen ihmissuhteen rakentamisessa.
  – Hyvän vastaanottamisen ja antamisen taidot.
  – Perhe, lapset, ystävyyssuhteet ja työpaikan ihmissuhteet
 • Yhdessä enemmän® -retriitti Muistojen Mummolassa

  595.00  sis.alv.

  Huomaatko toistavasi ihmissuhteissasi kaavaa, jota tunnistat toistaneesi aiemmissa ihmissuhteissasi? Työpaikalla? Kotona arjessa? Ystävyyssuhteissa?