Lapsi-Vanhempi valmennus

139.00  sis.alv.

Mikään ei ole niin harmillista, kun näkee oman lapsen voivat huonosti. Valmennus on tarkoitettu matalan kynnyksen lapsi-/teiniarjen helpottajaksi ja kotirauhan saattajaksi. Valmennuksen tavoitteena on luoda yhteys ja ymmärrys lapsen ja vanhemman välille.

Lapsen sopeutuminen päiväkotiin/kouluun voi haastaa paitsi lapsen/teinin itsensä, mutta myös vanhemmat. Kuta pidempään haasteita on kertynyt, usein tilanteet kärjistyvät entisestään. Joskus ulkopuolinen näkökulma voi ratkaista vaikeankin tuntuisen tilanteen, helposti ja luonnollisesti.

Käytämme TunneSynteesi® -menetelmää tässä valmennuksessa sekä ylisukupolvisen tunneperimän tiedostaminen tulee vanhemmalle näkyväksi. Valmennuksen kesto 1,5 h.

Kokemus valmennuksesta:
“Kiitos, et puhunut sanaakaan ADHD:stä! Autoit näkemään oman lapseni uudesta näkökulmasta. Lapsikin muuttui jotenkin vapautuneemmaksi. Aiomme jatkaa näillä ajatuksilla myös kotona.”
– Kiitollinen äiti –

 

 

Kuvaus

Valmennuksessa lapsen/teinin vahvuudet ovat keskiössä. Yhdessä etsimme ratkaisuja kuinka päivitetään uusi ajatusmalli uudenlaiseen tapaan toimia, josta voi motivoitua ja johon sitoutua.
Valmennuksessa saadut kotitehtävät vahvistavat muutosta, jota lapsi/teini ja vanhemmat yhdessä toivovat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.