Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Lapsi-Vanhempi valmennus

  139.00  sis.alv.

  Mikään ei ole niin harmillista, kun näkee oman lapsen voivat huonosti. Valmennus on tarkoitettu matalan kynnyksen lapsi-/teiniarjen helpottajaksi ja kotirauhan saattajaksi. Valmennuksen tavoitteena on luoda yhteys ja ymmärrys lapsen ja vanhemman välille.

  Lapsen sopeutuminen päiväkotiin/kouluun voi haastaa paitsi lapsen/teinin itsensä, mutta myös vanhemmat. Kuta pidempään haasteita on kertynyt, usein tilanteet kärjistyvät entisestään. Joskus ulkopuolinen näkökulma voi ratkaista vaikeankin tuntuisen tilanteen, helposti ja luonnollisesti.

  Käytämme TunneSynteesi® -menetelmää tässä valmennuksessa sekä ylisukupolvisen tunneperimän tiedostaminen tulee vanhemmalle näkyväksi. Valmennuksen kesto 1,5 h.

  Kokemus valmennuksesta:
  “Kiitos, et puhunut sanaakaan ADHD:stä! Autoit näkemään oman lapseni uudesta näkökulmasta. Lapsikin muuttui jotenkin vapautuneemmaksi. Aiomme jatkaa näillä ajatuksilla myös kotona.”
  – Kiitollinen äiti –

   

   

 • Sointukylpy kotonasi

  Sointukylpy on menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen värähtely rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

  Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti.

  Sointukylpy on rentoutumishetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata.
  Sinä saat keskittyä kotonasi läheistesi tai ystäviesi kanssa vain itseesi ja aistia omaa olotilaasi. Samalla se harmonisoi kotisi energioita.