Olet enemmän® -sinulle

Muistelimme tiimiläisten kanssa mitä Olet enemmän® -koulutuksiin osallistuneet ovat saaneet; merkityksellisiä kohtaamisia, huippuhetkiä tunteiden vapautumisessa.

– Läsnäolo-, tunne- ja kohtaamistaitoja
– stressistä ja työn ylikuormituksesta ja kehon epämäärästen oireiden vapautumista ja havahtumista sille, kuinka paljon yksityiselämällä on vaikutusta työpaikalla
– työpaikan ilmapiirin paraneminen
– ihmissuhteet, suhde lapsiin ja omiin vanhempiin parantuneet
Lisäksi ammatilliseen osaamiseen liittyviä asioita.
Listasimme myös ammatillisesta näkökulmasta asioita.
Mitä kaikkea Olet enemmän® -koulutus voi sinulle tarjota:

Johtajat/Esimiehet: Kyky nähdä kokonaisuuksia sekä syy-seuraussuhteita, ongelmanratkaisutaitojen kehittyminen, läsnäolo-tunne- sekä kohtaamistaitoja, rohkeutta ottaa asioita puheeksi, itsensä johtamisen vahvistumista (sekä kunta- että yksityisillä toimialoilla)

Opiskelijat: Luottamus, että kaikki järjestyy parhain päin ja löydän suunnan ja oman juttuni elämässä. Itsetunnon ja itsensä johtamisen ja -tuntemisen vahvistumista.

Opettajat: Kykyä ratkaista erilaisia ongelmia helposti ja sujuvasti uuden näkökulman avautumisen myötä, rohkeutta kohdata oppilas ja oppilaan vanhempia, myötätuntotaidot itseä kohtaan lisääntyneet. Työssä jaksaminen on lisääntynyt.

Sosiaali- ja terveysalan toimijat: Kykyä nähdä oireiden/ongelmien taustasyitä, joka auttaa löytämään ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Jaksaminen ja ihmissuhteet ovat parantuneet. Ajatus: “Olla osa ratkaisua auttajana” on vahvistunut.

Kotiäidit/työttömät: Ymmärrys, että on merkittävä vaikkei olekaan kodin ulkopuolella työssä. Arki näyttää valoisammalta ja suhde kumppaniin on parantunut.

Insinöörit: Kykyä tarkastella itseä ja omaa kehitystä mielenkiintoisena prosessina Elämänkartta-työkalun avulla.

Asianajajat: Ymmärrys, että elämää ohjaa jokin luonnollinen oikeus. Sen kuunteleminen ja ymmärtäminen auttaa työssä parhaiten asiakkaita ja itseä jaksamaan vaativassa työssä.

Eläkeläiset: Kiitollisuus siitä, että voin vieläkin oppia ja tehdä elämässä jotain merkityksellistä

Tämän listan luettuasi, ymmärrät miksi koulutus on – Olet enemmän® ja sinäkin voit olla <3

Lämpimästi tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme
Olet enemmän® -tiimi

 

 

 

 

Muita artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *