Uskomusravintoa ja – hoitoa

Munalla mentiin -70 luvulla töihin. Kymmenen vuotta sitten kananmunalla kohotettiin kolesterolit, jotka saimme statiineilla kuriin. Statiinit ovat jääneet ja munat kanoineen ovat palanneet takapihoillemme ja aamiaispöytiin.

Kahdeksan vuotta sitten voi oli pahinta rasvaa, tarvittiin kasvisteroleita, jotka pitävät huolen että verisuonet pysyvät puhtaina. Sterolit jäytää pohkeissa, huutaa munuaisissa ja vinkuu korvissa on ihme, että Valio kirnuaa voita vieläkin.

Gluteenit on laittaneet suolistot tuskaan ja leivästäkin tuli haitta-aine.
Maitokin on vaan juoma, joka prosessoidaan entsyymivapaaseen suolistoon sopivaksi.
Possu, aineenvaihdunnan tukahduttaja, kipujen lisääjä – tulehdusten aiheuttaja.
Sokeri, suoliston suurin myrkky, pömppövatsan pöhöttäjä, käyttää kiljut ja kivettää veri-suonet.

Jos vielä joku uskaltaa jotain laittaa suuhunsa, niin älä ainakaan hopeavettä, sillä se voi myrkyttää sinut. Ota buranaa, siihen kuolee vain 200 ihmistä vuodessa. Viikko sitten nainen radiossa kehottaa suojaamaan lapsesi rokotteella, maksutta. Tänään tuhkarokko – on päivän vitsaus, vaikka kyseisellä alueella rokotuskattavuus on yli 90%. Rokotusohjelmaan kuuluu hoitohenkilökunnan pullakahvi –bonukset. Kuinka median kautta eri tahot painostavat ja pyrkivät vaikuttamaan meihin ihmisiin. Onko pyrkimyksenä auttaa meitä unohtamaan oma ajattelumme.

Suolisto on toinen aivomme, sanotaan. Meditaatiot ovatkin räjähdysmäisesti lisääntyneet puhdistamaan aivomme turhista ja tarpeettomista ajatuksistamme. Uskomuksista, jotka eivät enää palvele. Samalla suolistokin puhdistuu turhasta sopasta. Kehoahan ei kannattanut puhdistaa, koska kehon kuonaantunut puhdistusjärjestelmä pitää huolen itsestään.

Näin joulun alla voit unohtaa joulusiivouksen, sekin hoituu luonnollisesti. Avaat vain ikkunat ja villakoirat villinä viilettää vapauteen. Jäljelle jääneet villakoirat pitävät huolen vastustus-kyvystäsi ja antaa siedätyshoitoa astmaasi.

Mitäpä ajattelit laittaa tänä vuonna tarjolle joulupöytään? Elintarviketeollisuus, kauppa ja maanviljelijät, ravitsemusterapeutit, luontaishoitajat ja lääkärit hoitohenkilökuntineen tietävät mitä tarjoat ja mitä kehosi tarvitsee pysyäksesi terveenä. Tiedätkö sinä?

Valmistuvat lääkärit ovat asettaneet valmistumisensa ehdoksi puoskarilain voimaantulon. Mielenkiintoista, sillä suurin osa luontaishoitajaksi pyrkiviä toimivat jo hoitoalalla – lääkäreiden kumppaneina: sairaanhoitajia, terveydenhoitajia tai sosiaaliohjaajia.

Kunhan tämä sotesoppa on hyvin keitetty, saamme vieläkin parempaa hoitoa. Hoitajat täydentävät omilla hoitomuodoillaan lääkäreiden työtä. Potilaat saavat nopeammin ja parempaa hoitoa. Kosketus on saanut uuden arvon ja merkityksen. Näin saamme paremman kosketuksen itseemme ja tuntisimme millainen ravinto sopii itse kullekin. Nauttisimme ja tuntisimme kiitollisuutta elämästä.

On hämmentävää elää tänä päivänä yhteiskunnassamme, jossa kollektiivinen pelko kuolemasta on kadottanut ihmisen kyvyn huomata todelliset tarpeensa. Kuinka pelolla vaikutetaan ihmisiin, niinkin luotettavalta taholta kuin Yleltä.

Ihmisestä on pelon vuoksi tullut ulkoa ohjautuvia, peloissaan tekevät sellaisia valintoja, joita he pelotta tekisivät toisin. Huomaan, että vastakkainasettelu yhteiskunnassamme on lisääntynyt. Olemme unohtaneet olevamme samalla puolella ja että tarvitsemme toisiamme. Olennaista ei siis ole se, että syötkö sianlihaa, otatko rokotteet vai teetkö joulusiivousta. Olennaista on se, että mitä valitsetkaan, tee se itsestä käsin, jotta voit itse kantaa vastuusi omista elämäsi valinnoista ja seisot niiden takana. Näin säilytät mahdollisuuden olla onnellinen ja voida hyvin.

Ihanaa adventin aikaa Sinulle ja läheisillesi <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muita artikkeleita

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *