Kukaan ei ole niin rikki – ettei jotain ehjää olisi

Kukaan ei ole niin rikki, ettei jotain ehjää olisi

Eikä kukaan niin valmis, ettei jotain parannettavaa vielä löytyisi.

Ihastuin tuossa kuvassa olevaan taloon vuonna 2008. Näkyni ja merikotka ohjasivat minut tämän talon äärelle. Ensi hetkestä alkaen näin sen heti valmiina. Avaimenperässä luki Taika. Se vakuutti minut, että kaikki voimat olisivat käytössäni kun tähän kolmanteen hirsitalo -projektiin lähdin. Luotin vahvaan sisäiseen tunteeseen, eikä se pettänyt. Kun ensimmäisen lattialevyn irrotin 1.5.2008, levyn alta löytyi 51 vuotta vanha lehti, joka oli päivätty 1.5.1957. Sattuipa olemaan vielä sama viikonpäiväkin. Taikaa on tässä talossa riittänyt senkin jälkeen. Monta mahdotonta asiaa on tullut eteen, mutta kuin taikavoimalla, asiat ovat edenneet parhain päin. 

Olet varmaan itsekin huomannut elämässäsi kuinka monet asiat, vaikeatkin ovat menneet kuin Taikavoimalla parhain päin. Mieti vaikka viime vuotta, tiukkoja tilanteita. Mitä kaikkea opitkaan viime vuonna? Oivalsit ja kasvoit ihmisenä, siinä vaivihkaa kaiken muun lisäksi.

Talo alkoi puhutella minua. Niinkuin kaikki talot puhuttelevat asukkaitaan, mutta eihän ihmisillä ole aikaa sellaiseen höpötykseen – talojen kanssa. Sitten ihmetellään mistä ne home- ja kosteushaitat tulevatkaan. Tästä riittäisi tarinaa…
Monen ihmisen avustuksella ja lukemattomilla taianomaisilla työtunneilla talo uudistui.
Talo muistutti sitä mummolaa, joka jäi Karjalaan. Muistojen Mummola siitä tuli kun uunin “ranssikin” taianomaisesti oli pelastunut tulipalossa. Se tuli isäni Vöyrin evakkokodista tähän Mummolaan. 

Kun uskallat kohdata aidon oman itsesi, puhutella itseäsi ja katsoa rohkeasti peiliin, tuntematta vihaa, syyllisyyttä tai häpeää, huomaat että Olet enemmän® -kuin turhat ja tarpeettomat tunteesi. Voimaannut, voit hyvin ja olet lähempänä itseäsi ja omia taikavoimiasi kuin koskaan.

Ennen vanhaan talon pirtissä pidettiin seuroja ja nykyään tässä pirtissä pidetään Olet enemmän® -koulutuksia. Pirtin hengestä huokuu rauha, levollisuus ja hiljaisuus. 

Mikä olisikaan sopivampi paikka pitää Olet enemmän® -koulutuksia kuin Muistojen Mummola, Koutanimellä, Oulujärven läheisyydessä lintujen keväisellä kokoontumispaikalla. Paikka, jossa yhteys omaan sisäiseen ääneen ja tunteeseen vahvistuu.

Muita artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *